Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

4. VEKT OG KOSTHOLD

Et gammelt ordtak sier: Vi blir hva vi spiser. Det er derfor viktig med et kosthold som er sunt og variert.

Dette er et uheldig kosthold: * mye lettvint ferdigmat med lite næringsstoffer, * mye søtt og usunt, * få og store måltider hver dag og til ulike tider.

Også hva vi drikker er viktig. Mye kaffe, alkohol og lite vann er ikke heldig. Jo mer vi spiser og drikker og jo mer usunt vi spiser og drikker, jo feitere blir vi.

Dette henger også sammen med fysisk aktivitet. Dess mindre vi rører på oss, dess mindre blir forbrent og jo feitere blir vi.

Karbohydratene forsyner kroppen med den energien den trenger. Så lenge vi får i oss godt med karbohydrater i grønnsaker, er dette å anbefale fremfor karbohydratene i sukker.

Kvaliteten på karbohydratene er like viktig som mengden av dem. Dagens karbohydrater inneholder langt mer stivelse og mindre av protein enn tidligere. For mye stivelse gjør at fordøyelsen bremses eller forhindres og at forbrenningen av kroppsfett stopper opp.

Riktige og gode kostholdsvaner er svært viktig, ikke bare med tanke på vekten, men generelt som en sikring for god helse og styrke.

Daglig inntak av alle næringsstoffer er viktig. Det kan være krevende å få dekket dette gjennom kostholdet alene. Derfor kan det være positivt å finne gode kosttilskudd som et supplement.

Totalpakken fra Vitalica er et eksempel på slike kosttilskudd.

 

4. VEKT OG KOSTHOLD Et gammelt ordtak sier: Vi blir hva vi spiser. Det er derfor viktig med et kosthold som er sunt og variert. Les mer

VEKT OG SLANKING Les mer

1. VEKT OG SLANKING 800.000 eller cirka hver 6. nordmann er til enhver tid på slankekur. Tallet er voksende. Stadig flere får medisinske problemer grunnet fedme. Les mer

2. VEKT OG DET HORMONELLE Økt alder gir gjerne dårligere forbrenningsprosesser og dermed lettere for å legge på seg. Les mer

3. VEKT OG FYSISK AKTIVITET Det finnes ingen lettvint vei til slanking. Fysisk aktivitet og riktig kosthold er hovednøkkelen for å lykkes. Les mer

4. VEKT OG KOSTHOLD Et gammelt ordtak sier: Vi blir hva vi spiser. Det er derfor viktig med et kosthold som er sunt og variert. Les mer

5. ULIKE SLANKEMETODER Det finnes mange forskjellige slankemetoder. Den ene mer fantastisk og effektiv enn den andre! Les mer

6. POSITIV INSTILLING Det kreves styrke og vilje for å kunne lykkes med en slankeprosess. Les mer

7. EN GOD LØSNING FOR DEG Hvor velfundert er din avgjørelse om å slanke deg? Er dette fornuftig eller basert på et ideal som kanskje ikke er relevant? Les mer