Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. VIKTIGE REGLER FOR MANIKYR

1. Fjern alle spor av gammel neglelakk med en oljebasert neglelakkfjerner på en bomullsdott eller serviett. Ikke bløt opp neglene før du filer dem, da dette vil gjøre dem myke.

2. Fil hver negl forsiktig med en sandpapirfil fra siden mot midten. Ikke fil fram og tilbake.

3. Gni krem som er laget spesielt for neglebånd eller vaselin på neglebåndene og smør neglene og hendene inn med fuktighetskrem.

4. Bløt opp neglene i fem minutter i en liten bolle med varm babyolje.

5. Børst under neglene med en myk tannbørste til de er helt reine. Skyll hendene i varmt vann og tørk godt.

6. Skyv neglebåndene ned med fingertuppene.

7. Gjenta det samme med en neglepinne. Klipp aldri neglebåndene.

8. Skyll hendene igjen med varmt vann. Manikyren er nå fullført. Dersom du skal legge på neglelakk, bør du vente i fem minutter. Fjern all overflødig krem eller olje med neglelakkfjerner.

9. Når du bruker neglelakk: Bruk alltid en underlakk på neglene først for å beskytte dem mot flekker. La den tørke i fem minutter. Rull neglelakkflaska mellom hendene i steden for å riste på den. Det vil varme opp lakken og gjøre den mer flytende. Åpne flasken og ta nok lakk på penselen til tre penselstrøk. Legg det første midt på neglen fra roten mot tuppen. De neste to strøkene legges på sidene. La lakken tørke i ti minutter. Legg så på et lag til. Etter ti minutter kan du stryke på en overlakk, som må tørke i cirka en halv time.

10. Pass på ikke å klippe neglene for langt ned på sidene.

NEGLER Les mer

1. PLEIE OG STELL AV NEGLER Les mer

2. HVA ER NEGLER? Negler er utvekster for å beskytte fingertuppene og tærne. Les mer

3. PEDIKYR OG MANIKYR Manikyr: Stell og pleie av neglene på hendene. Pedikyr: Stell og pleie av neglene på føttene. Les mer

4. HVORDAN SKAL NEGLENE SE UT? Rens, pleie og stell av fingernegler er spesielt viktig fordi disse blir mer belastet enn tåneglene og vokser fortere. Les mer

5. VIKTIGE REGLER FOR MANIKYR Les mer

6. VIKTIGHETEN AV NÆRINGSSTOFFER I tillegg til god manikyr og pedikyr, er daglig inntak av riktige næringsstoffer svært viktig for sterke og vakre negler. Les mer

7. NEGLER OG DHEA Les mer

8. NEGLER OG TOTALPAKKEN Skjønnheten kommer ganske sikkert innenfra. Les mer