Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

2. HØYT BLODTRYKK

Når blodtrykket er høyt når det ikke er forventet (fysisk aktivitet), snakker vi om sykdommen/ lidelsen høyt blodtrykk. Også kalt hypertensjon.

Dette skyldes at motstanden i blodårene øker hvis disse er trange og hjertet må pumpe med større trykk for å presse blodet gjennom årene.

Høyt blodtrykk utvikles ofte i 30 ? 40 års alderen. Kvinnenes blodtrykk øker mer enn hos menn. Høyt blodtrykk kan skyldes arv (familiær disposisjon), røyking, kosthold, overvekt og fysisk aktivitet der alle er viktige forhold som påvirker blodtrykket.

Halvparten av alle europeere, og da også nordmenn, lider av for høyt blodtrykk. Mange går med dette uten å være klar over dette og uten gjøre noe med det (EU-­rapport, 2006).

Under en fysisk eller psykisk belastning, vil blodtrykket stige. Dette har derfor ingen ting med sykdommen/ lidelsen høyt blodtrykk å gjøre.

 

 

RIKTIG BLODTRYKK Les mer

1. RIKTIG BLODTRYKK Les mer

2. HØYT BLODTRYKK Les mer

3. BEHANDLING AV HØYT BLODTRYKK Vi deler gjerne lidelsen høyt blodtrykk (hypertensjon) i to typer: Essensiell hypertensjon og sekundær hypertensjon. Les mer

4. SELVHJELP MOT FOR HØYT BLODTRYKK Les mer

5. LAVT BLODTRYKK Lavt blodtrykk betyr at trykket inne i blodårene blir for lavt. Les mer

6. BLODTRYKK OG DHEA DHEA er vårt moderhormon, dehydroepiandrosteron. Les mer

7. BLODTRYKK OG ROSENROT Også rosenrot kan virke positivt for et stabilt blodtrykk. Les mer