Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

4. INDRE HÅRPLEIE

 

Hårets viktigste bestanddel er keratin. Keratin er et protein som må fornyes hele tiden.

Biotin er et vannløselig B-­vitamin (ofte kalt enten B7 eller B8) som bidrar aktivt til å bygge styrke og glans til håret og er viktig under fornyelsen av protein.

Vitaminene B2 (riboflavin) og vitamin B6 (pyridoksin) er også viktige for å fornye proteinene.

Om vi får dekket dagsbehovet av biotin, B2 og B6, fornyes også hårproteinet keratin og kan bidra til god hårvekst og sterkere og mer glansfullt hår.

Ulike mineraler er viktige for ulike stoffskifter i kroppen. Mangan, kobber og sink er viktige i vårt antioksidant-­enzymsystem siden sink er spesielt viktig for vekst og vedlikehold av frisk og sunn hud. Hårsekken ligger i huden og påvirkes av hvor sunn huden er.


 

HÅR Les mer

1. HVA ER HÅR? Hår er trådformede utvekster som vokser på huden. Vi skiller mellom velushår og terminalhår. Les mer

2. SVEKKET HÅRKVALITET Det er naturlig at hår faller av i perioder (hårfelling). Les mer

3. YTRE HÅRPLEIE Med ytre hårpleie mener vi hårvask, hårstell, klipp og hårtrim. Les mer

4. INDRE HÅRPLEIE Les mer

5. DHEA­-BYGGESTEINER Les mer

6. SKJØNNHET KOMMER INNENFRA Les mer

7. HJELP TIL ET VAKKERT HÅR Les mer