Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

3. VEKT OG FYSISK AKTIVITET

Det finnes ingen lettvint vei til slanking. Fysisk aktivitet og riktig kosthold er hovednøkkelen for å lykkes.

Slankemetoder kan være ekstra hjelp under slankingen.

Den største utfordringen med fysisk aktivitet er å komme i gang. Noen satser hardt fra første stund og er nesten dømt til å mislykkes! Andre finner gode påskudd for å utsette treningen og til slutt gi helt opp.

Det er best å begynne forsiktig og øke etter hvert. Finn en treningsmetode som du trives med, tren allsidig, og vær trofast mot målene om å øke treningsmengden og finne nye treningsmetoder.

Noen enkle og gode tips:
* gå trapper i stedet for å ta heisen
* gå eller sykle til jobben dersom det er mulig
* gå en kveldstur så ofte som mulig
* kanskje sykle på ergometersykkel foran nyhetene på TV.

Det finnes mange muligheter og det er viljen som setter begrensingene. Premien for gode treningsvaner, er både at kroppen jobber mot en riktig vekt og ellers at den er fornøyd, positiv og sterk!

 

 

3. VEKT OG FYSISK AKTIVITET Det finnes ingen lettvint vei til slanking. Fysisk aktivitet og riktig kosthold er hovednøkkelen for å lykkes. Les mer

VEKT OG SLANKING Les mer

1. VEKT OG SLANKING 800.000 eller cirka hver 6. nordmann er til enhver tid på slankekur. Tallet er voksende. Stadig flere får medisinske problemer grunnet fedme. Les mer

2. VEKT OG DET HORMONELLE Økt alder gir gjerne dårligere forbrenningsprosesser og dermed lettere for å legge på seg. Les mer

3. VEKT OG FYSISK AKTIVITET Det finnes ingen lettvint vei til slanking. Fysisk aktivitet og riktig kosthold er hovednøkkelen for å lykkes. Les mer

4. VEKT OG KOSTHOLD Les mer

5. ULIKE SLANKEMETODER Les mer

6. POSITIV INNSTILLING Det kreves styrke og vilje for å kunne lykkes med en slankeprosess. Les mer

7. EN GOD LØSNING FOR DEG Les mer