Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

6. VIKTIGHETEN AV NÆRINGSSTOFFER

I tillegg til god manikyr og pedikyr, er daglig inntak av riktige næringsstoffer svært viktig for sterke og vakre negler.

A-­vitamin er spesielt viktig for å hindre at neglene flises opp.

Negler er keratin. Keratin er et fiberdannende protein. Vitaminet biotin er svært viktig i stoffskiftet (fornyingen) av blant annet proteiner. Biotin er et vannløselig B­-vitamin som også kalles vitamin H / B­-vitamin-komplekset. Biotin hjelper for dannelsen av DNA (deoksyribonukleinsyre) og RNA (ribonukleinsyre). Biotin bidrar mot tretthet, depresjoner og sies å ha god effekt på tørr, flassende hud. Biotin er også viktig for energiproduksjonen i kroppen vår og bidrar aktivt med å bygge styrke og glans til neglene.

DNA er den viktigeste kjemiske bestanddelen i kromosomene og er materialet som våre gener er bygd opp av. DNA kalles noen ganger «arvemolekylet», fordi foreldre overfører kopier av sitt eget DNA til sitt avkom under reproduksjonen og dermed viderefører sine egenskaper. RNA er svært likt DNA.

Både vitaminene B2 (riboflavin) og B6 (pyridoksin) er sentrale i stoffskiftet av blant annet proteiner. Derfor vil tilstrekkelig inntak av disse vitaminene bidra til at fornyelsen av proteiner er tilfredsstillende og dermed frigjøre ytterligere av proteinet keratin, hovedbestanddelen i negler. Nødvendige vitaminer bidrar derfor til god og sterk neglevekst og mer glansfulle negler.

Også mineralstoffene er viktige for styrke, produksjon og glans til neglene. En rekke mineraler spiller en viktig rolle i de ulike stoffskiftene i kroppen, også de som er relatert til proteiner. Mangan, kobber og sink er viktige deler av vårt antioksidant­enzymsystem mens sink er spesielt viktig for vekst og vedlikehold av frisk og sunn hud. Neglefestene ligger i huden og blir også påvirket av hvor sunn huden ellers er.

Totalpakken fra Vitalica gir byggesteiner og organiske næringstilskudd og er gode medhjelpere også for å stelle neglene.

https://vitalica.no/totalpakke...

 

 

6. VIKTIGHETEN AV NÆRINGSSTOFFER I tillegg til god manikyr og pedikyr, er daglig inntak av riktige næringsstoffer svært viktig for sterke og vakre negler. Les mer

NEGLER Les mer

1. PLEIE OG STELL AV NEGLER Les mer

2. HVA ER NEGLER? Negler er utvekster for å beskytte fingertuppene og tærne. Les mer

3. PEDIKYR OG MANIKYR Manikyr: Stell og pleie av neglene på hendene. Pedikyr: Stell og pleie av neglene på føttene. Les mer

4. HVORDAN SKAL NEGLENE SE UT? Rens, pleie og stell av fingernegler er spesielt viktig fordi disse blir mer belastet enn tåneglene og vokser fortere. Les mer

5. VIKTIGE REGLER FOR MANIKYR Les mer

6. VIKTIGHETEN AV NÆRINGSSTOFFER I tillegg til god manikyr og pedikyr, er daglig inntak av riktige næringsstoffer svært viktig for sterke og vakre negler. Les mer

7. NEGLER OG DHEA Les mer

8. NEGLER OG TOTALPAKKEN Skjønnheten kommer ganske sikkert innenfra. Les mer