Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. KVINNERELATERTE KREFTSYMPTOMER

Symptomer på brystkreft: Kul/hevelse/uregelmessighet i brystet som ikke endrer seg med menstruasjonssyklus. ­Kul/hevelse under armer og/eller på halsen. Smerter i brystet. Sekresjon (utflod) fra brystvortene. Endringer i brystes hud og struktur, slik som ?appelsinhud?, utslett, fordypinger, innadvendt brystvorte. Selv om slike symptomer kan skyldes godartede tilstander, anbefales undersøkelse hos lege, da det å oppdage brystkreft tidlig, har stor betydning for muligheten til å bli frisk.

Symptomer på kreft i livmorhalsen:
Blødningsforstyrrelser i form av blødninger mellom menstruasjonene. ­ Blødning ved samleie. Blodig og illeluktende utflod. Smerter i bekkenregionen.

Symptom på livmorkreft:
Blødning fra livmoren via skjeden etter overgangsalder. Mye vannaktig eller pusslignende utflod.
Hos yngre kvinner som enda ikke er i overgangsalder: Blødninger mellom menstruasjoner eller ekstra kraftig menstruasjon.
Risikoen for livmorkreft øker med alderen. De fleste kvinner som blir angrepet, er over 60 år. Hos mange oppdages sykdommen tidlig. Dette gir gode muligheter for å bli frisk.

Symptom på kreft i mage og tarm:
Tarmfunksjonene fungerer ikke helt som de skal (vedvarende diaré, treg avføring, hard avføring, luftsmerter, ekstra mye luft etc.). Spor etter blod eller slim i avføringen. Oppkast og/ eller kvalme. Raskt og uforklarlig vekttap. Sviktende appetitt. Vanskeligheter med å svelge. Magesmerter og/ eller smerter i underlivet etter et måltid ­ Press eller trykk i underlivet. At du føler deg slapp.

Symptom på kreft i lungene:
Stadige forkjølelse eller infeksjoner. ­Gjentatt hoste som varer lenge. Heshet. Kortpustet. Vedvarende brystsmerter ­ Blod i spytt. Slapphet og utmattelse. Vekttap

Symptom på hudkreft: Føflekker med ujevn farge eller uregelmessig form. Når føflekker skifter form eller farge. Når føflekker klør eller blør. Sår som ikke vil gro. Langvarige eksemlignende utslett.

Ikke sjelden fører slike symptomoversikter til at en kjenner både det ene og det andre... Er du det minste i tvil, skal du kontakte lege.

 

 

KREFT Les mer

1. KREFT, EN INNLEDNING Les mer

2. HVA ER KREFT? Kreft er enkelt forklart ulike kroppsceller som formerer seg uten mål og mening. Cellene løper løpsk. Les mer

3. KVINNERELATERTE KREFTTYPER Les mer

4. MANNSRELATERTE KREFTTYPER Den vanligste formen for kreft hos menn er i prostatakjertelen. Les mer

5. KVINNERELATERTE KREFTSYMPTOMER Les mer

6. MANNSRELATERTE KREFTSYMPTOMER Les mer

7. VIKTIG MED LEGEKONTROLL Det er liten sjanse for at en har kreft. Etter at vi passerer 40 år, øker imidlertid risikoen noe. Les mer

8. HVA ER DHEA? Les mer

9. DHEA OG KREFT DHEA deltar aktivt i å forhindre utviklingen av og omfanget av en rekke typer kreft. Les mer

11. TOTALPAKKEN For å forebygge og bremse utviklingen av kreft, kan totalpakken være et viktig bidrag. Les mer

10. ANTIOKSIDANTER OG KREFT Antioksidanter beskytter cellene i kroppen vår mot frie radikaler. Les mer