Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

3. IMMUNFORSVARETS INDRE DEL

Den indre delen består først og fremst av de hvite blodlegemene i blodet.

Klarer fremmedlegemene å passere vårt ytre immunforsvar, vil de hvite blodlegemene angripe.

Dersom vi har blitt angrepet av et bestemt fremmedlegeme tidligere, er det en stor mulighet for at kroppen kjenner igjen dette og vet hvordan det skal utryddes. Da angriper de hvite blodlegemene med antistoffer (giftstoffer) for å utrydde fremmedlegemene. Ellers kan de hvite blodlegemene drepe fremmedlegemene ved å spise dem.

Det indre immunforsvaret deles inn i to deler, det ene er vi født med og det vi tilegner oss gjennom livet, kalles det ervervede.

De biologiske fremmedlegemene som passerer vårt ytre immunforsvar, blir raskt møtt med vårt medfødte immunforsvar. I tillegg til de hvite blodlegemene, er også fagocyttene svært viktige. Fagocyttene dannes i beinmargen fra stamceller og blir til ulike biokjemiske substanser. Disse angriper celler de ikke kjenner igjen og celler det er noe galt med (for eksempel virusinfiserte celler og kreftceller). Vanligvis svelger fagocyttene fremmedlegemene dersom de klarer det slik at de bryter fremmedlegemene ned og ødelegger de.

 

 

3. IMMUNFORSVARETS INDRE DEL Den indre delen består først og fremst av de hvite blodlegemene i blodet. Les mer

STYRKE OG IMMUNFORSVAR Les mer

1. HVA ER IMMUNFORSVARET? Knapt noen løfter er mer vidløftige og mange enn de som i reklamen lover mer styrke og bedre immunforsvar. Les mer

2. IMMUNFORSVARETS YTRE DEL Den ytre delen består av hud, slimhinnene og ulike organer, spesielt magesekken. Les mer

3. IMMUNFORSVARETS INDRE DEL Den indre delen består først og fremst av de hvite blodlegemene i blodet. Les mer

4. NÅR DET SVIKTER Det kan være at immunforsvaret vårt ikke klarer å hanskes med de biologiske fremmedlegemene som angriper. Les mer

5. KOLLAPS I IMMUNFORSVARET Noen ganger angriper immunforsvaret kroppens egne celler, uten at disse er infiserte av fremmedlegemer eller er skadet. Les mer

6. VIKTIGE FORHÅNDSREGLER Ren og god hygiene er viktig for å unngå spredning av biologiske fremmedlegemer. Les mer

7. TIL GOD HJELP Immunforsvaret svekkes med alderen. Det kan derfor være positivt med litt drahjelp på veien. Les mer