Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

3. BEHANDLING AV HØYT BLODTRYKK

Vi deler gjerne lidelsen høyt blodtrykk (hypertensjon) i to typer: Essensiell hypertensjon og sekundær hypertensjon.

Essensiell hypertensjon:
Utbredelse: cirka 90 % av tilfellene.
Årsaker: Røyking, overvekt, alkohol, dårlig kosthold, arv, stillesittende liv og mye stress.
Løsning: Ved å endre på disse faktorene, vil ofte blodtrykket stabilisere seg. Ved noe forhøyet blodtrykk, kan daglig inntak av kanel og kiwi hjelpe. Det er også viktig å begrense inntaket av salt.
La en lege vurdere annen behandling i tillegg.

Sekundær hypertensjon:
Utbredelse: ca. 10 % av tilfellene.
Type: Dette er mer alvorlig enn essensiell hypertensjon.
Årsaker: medfødt innsnevring av hovedpulsåren, nyresvikt, binyresykdommer, svangerskapsforgiftning, bruk av spesielle medikamenter f.eks. p­-piller med østrogen og lignende, og store inntak av lakris. Selvsagt spiller også livsstil inn, slik som røyking, overvekt, alkohol, dårlig kosthold, arv, stillesittende liv og mye stress.
Behandling: Starter med endret livsstil. Så kan ulike typer blodtrykksregulerende medikamenter hjelpe, bl.a. diuretika, betablokkere, vasodilaterende midler og kalsiumantagonister. Noen ganger vil det også være aktuelt å kombinere flere av disse medikamentene for å oppnå best mulig effekt.
La en lege vurdere behandling av dette.

 

 

3. BEHANDLING AV HØYT BLODTRYKK Vi deler gjerne lidelsen høyt blodtrykk (hypertensjon) i to typer: Essensiell hypertensjon og sekundær hypertensjon. Les mer

RIKTIG BLODTRYKK Les mer

1. RIKTIG BLODTRYKK Les mer

2. HØYT BLODTRYKK Les mer

3. BEHANDLING AV HØYT BLODTRYKK Vi deler gjerne lidelsen høyt blodtrykk (hypertensjon) i to typer: Essensiell hypertensjon og sekundær hypertensjon. Les mer

4. SELVHJELP MOT FOR HØYT BLODTRYKK Les mer

5. LAVT BLODTRYKK Lavt blodtrykk betyr at trykket inne i blodårene blir for lavt. Les mer

6. BLODTRYKK OG DHEA DHEA er vårt moderhormon, dehydroepiandrosteron. Les mer

7. BLODTRYKK OG ROSENROT Også rosenrot kan virke positivt for et stabilt blodtrykk. Les mer