Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

4. BEHANDLING AV HUDPROBLEMER

Eksem: ulike kremer kan hjelpe, men ofte kommer eksemen tilbake.

Eksemdannelser kan skyldes ulike typer matallergier. Spesielle fettsyrer, slik som GLA (Gamma Lionelic Acid), har vist gode resultater i behandling av eksem. Det finnes også flere anti­inflamatoriske (utslettsforhindrende) planter, bl.a. brennesle og kjerringrokk, som kan hjelpe. Sink og vitamin A bidrar til både å lindre og forbedre kvaliteten på huden og hudens evne til å gjennomføre sine arbeidsoppgaver.

Psoriasis: Sollys kan ofte forbedre vilkårene mens kornprodukter som regel forverrer dem.

Fiskeoljer kan bidra positivt for å avgrense omfanget av utslettene. Leverrensende urter, spesielt ulike typer tistler, kan virke positivt.

Akner kan minske i omfang ved inntak av omega fettsyrer fra fisk og kosttilskudd. Sink har også vist seg effektiv mot disse problemene. I noen tilfeller kan angrep av akner være så omfattende at det trengs ytterligere medisin. Den kosmetiske delen kan også løses med ulike organiske rensekurer og en fokusering på et sunnere kosthold.

Blek og sliten hud: Hudpleie og ansiktspleie tilfører fukt og stimulerer blodsirkulasjonen. Ansiktsmasker og andre rensemetoder vil også være positivt. Sunt kosthold, trening og kvalitetssikring av lys og næringsinntak er viktig.

Cellulitter: livsførsel og kosthold er viktig. Mange kremer og kurer blir stadig introdusert, uten at vi skal ta stilling til dette her. Nok og riktige næringsstoffer, sammen med sunn livsstil, kan bidra til at også disse plagene reduseres.

 

HUD Les mer

1. INDRE OG YTRE HUDPLEIE Ytre pleie av hud er viktig. Men minst like viktig er riktig ernæring og aktiv bruk av kosttilskudd og byggesteiner. Dette kaller vi den indre hudpleie. Les mer

2. HUDENS OPPGAVER Huden er vårt største organ. For en voksen dekker huden over to kvadratmeter og utgjør nærmere 1/6 av samlet kroppsvekt. Les mer

3. HUDPROBLEMER Den ytre helse er tydeligst å oppdage på huden. Men hudproblemer kan også komme uten noen eksakt grunn. Flere hudproblemer skyldes kosthold og livsstil. Les mer

4. BEHANDLING AV HUDPROBLEMER Les mer

5. SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA Et sunt kosthold er viktig for å kunne pleie huden best mulig. Les mer

6. VIKTIGE NÆRINGSSTOFFER Kosthold og daglig inntak av nok og riktige næringsstoffer er viktig for å bygge opp og vedlikeholde en vakker hud. Les mer

7. HUDENS HEMMELIGHET Les mer