Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. LAVT BLODTRYKK

Lavt blodtrykk betyr at trykket inne i blodårene blir for lavt.

Lavt blodtrykk er en lidelse eller sykdom når blodstrømmen til hjernen er så lav at en føler seg svimmel og kanskje også besvimer. Lavt blodtrykk som sykdom kalles hypotensjon.

Lavt blodtrykk er ikke en sykdom når du:
* hviler
* reiser deg for raskt fra en stol og føler et plutselig blodtrykksfall med svimmelhet og slapphet. Dette går som regel raskt over.
* drikker mye kaffe eller te med mye koffeinlignende stimuli, og så plutselig stopper med dette, kan du gjerne oppleve nedsatt blodtrykk og ofte hodepine.
* lavt blodtrykk kan være en bivirkning av ulike medikamenter, blant annet antidepressive og blodtrykkssenkende medikamenter.
* lavt blodtrykk kan også være en bivirkning hos diabetikere,
* etter et stor blodtap
* etter et hjerteinfarkt eller binyresvikt.

Behandling av for lavt blodtrykk er individuelt, avhengig av hvilke årsaker dette skyldes. Det er viktig med jevnlig legekontroll og at blodtrykket måles hyppig.

 

 

5. LAVT BLODTRYKK Lavt blodtrykk betyr at trykket inne i blodårene blir for lavt. Les mer

RIKTIG BLODTRYKK Les mer

1. RIKTIG BLODTRYKK Les mer

2. HØYT BLODTRYKK Les mer

3. BEHANDLING AV HØYT BLODTRYKK Vi deler gjerne lidelsen høyt blodtrykk (hypertensjon) i to typer: Essensiell hypertensjon og sekundær hypertensjon. Les mer

4. SELVHJELP MOT FOR HØYT BLODTRYKK Les mer

5. LAVT BLODTRYKK Lavt blodtrykk betyr at trykket inne i blodårene blir for lavt. Les mer

6. BLODTRYKK OG DHEA DHEA er vårt moderhormon, dehydroepiandrosteron. Les mer

7. BLODTRYKK OG ROSENROT Også rosenrot kan virke positivt for et stabilt blodtrykk. Les mer