Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

1. HVA ER HÅR?

Hår er trådformede utvekster som vokser på huden. Vi skiller mellom velushår og terminalhår.

Velushår: små kroppshår som ofte er usynlige. Varierer i mengde fra menneske til menneske.

Terminalhår: synlige hår, spesielt på hodet og som skjegg hos menn. Også håransamlinger under armene og på kjønnsorganene.

Hår består av keratin, et fiberdannende protein som er spesielt rikt på cystein (en svovel­aminosyre). Keratin er hovedbestanddel i blant annet hår, pels, skjell, fjær, fuglenebb, klør, horn på dyr og tannemalje.

Hår er et dødt materiale som vokser hele tiden. Dermed kan det klippes uten smerte. Fordi hår er festet i huden med en hårsekk, er det smertefullt å lugge, dvs. dra i hår.

Hårvekst varierer fra person til person. Generelt kan vi si at menn har mer hårvekst enn kvinner, både av velushår og terminalhår. Vanligvis faller hår naturlig av i perioder gjennom hårfelling. Mennesket har i alle tider pleiet håret. Skikker har variert gjennom historien og fra sted til sted. Lite har vel mer fokus når det gjelder skikker og mote enn nettopp håret.

 

 

1. HVA ER HÅR? Hår er trådformede utvekster som vokser på huden. Vi skiller mellom velushår og terminalhår. Les mer

HÅR Les mer

1. HVA ER HÅR? Hår er trådformede utvekster som vokser på huden. Vi skiller mellom velushår og terminalhår. Les mer

2. SVEKKET HÅRKVALITET Det er naturlig at hår faller av i perioder (hårfelling). Les mer

3. YTRE HÅRPLEIE Med ytre hårpleie mener vi hårvask, hårstell, klipp og hårtrim. Les mer

4. INDRE HÅRPLEIE Les mer

5. DHEA­-BYGGESTEINER Les mer

6. SKJØNNHET KOMMER INNENFRA Les mer

7. HJELP TIL ET VAKKERT HÅR Les mer