Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. PROSTATA

Prostata er en liten kjertel hos menn der sædvæsken produseres.

Prostatakjertelen sitter like under urinblæra og omslutter urinlederen som går fra urinblæra og ut i penis.

Hos en voksen, frisk mann er prostatakjertelen på størrelse med en valnøtt. Den vokser og blir hos de fleste større med alderen. Dette kalles en godartet forstørrelse (benign hypertrofi). Forstørringen kan føre til at prostatakjertelen klemmer på urinrøret slik at trykket på urinstrålen synker. Dermed kan en få problemer med å tømme blæra ordentlig. Dette problemet løses ofte med medisiner eller operasjon.Slik godartet forstørring må ikke forveksles med prostatakreft. Dette inntreffer gjerne hos relativt gamle menn. Hele 75 % av alle tilfeller med prostatakreft oppstår etter fylte 65 år.

Flere med prostatakreft blir impotente. I noen tilfeller er impotens det første tegnet på prostatakreft.

Impotens kan også forekomme under behandling av prostatakreft. En operasjon fjerner hele prostatakjertelen og kan påvirke nerver og blodårer i penis. Dessuten kan strålebehandling gi kronisk impotens eller svekket potens i en periode. Mellom 50 og 80 % av prostataopererte får svekket potens etter operasjonen.

 

 

5. PROSTATA Prostata er en liten kjertel hos menn der sædvæsken produseres. Les mer

POTENS Les mer

1. INTRODUKSJON Mannens potens er evnen til ereksjon. Potens er også mannens psykiske evne og lyst til seksuell aktivitet. Les mer

2. PSYKISKE ÅRSAKER Cirka 20 – 30 prosent av alle potensproblemer skyldes psykiske årsaker. Les mer

3. SYKDOMMER, SKADER OG LIVSSTIL Sykdommer som påvirker blodårene kan gi potensproblemer. Les mer

4. MEDISINER KAN PÅVIRKE POTENS Ulike medisiner kan gi psykiske eller fysiske potensproblemer. Les mer

5. PROSTATA Prostata er en liten kjertel hos menn der sædvæsken produseres. Les mer

6. MEDISINSK BEHANDLING Det blir brukt ulike medisiner i behandling av impotens. Les mer

7. ANDRE BEHANDLINGSMETODER Les mer

8. LØSNINGER Les mer

9. KVINNEN OG SEKSUELL LYST Også kvinnen kan oppleve det som uheldig at hennes seksuelle interesse faller med alderen, selv om dette ikke betraktes som et medisinsk problem. Les mer