Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

6. MEDISINSK BEHANDLING

Det blir brukt ulike medisiner i behandling av impotens.

Det blir sjelden foretatt operasjoner fordi området rundt penis er svært sårbart. Dette kan lett føre til større potensplager enn uten operasjon. Skolemedisinske medikamenter mot potensplager har som regel fokus på å øke blodgjennomstrømmingen i penis som så igjen øker ereksjonsevnen.

Naturmedisinske preparater jobber ofte for å bygge opp igjen hormonproduksjonen av kjønnshormonet testosteron for menn. Økt kjønnshormonproduksjonkan ofte føre til bedret seksualitetsevne og seksualitetslyst.

Det kan derfor være en fordel å bygge opp produksjonen av testosteron med organiske preparater som kan hjelpe kroppen til økt egenproduksjon av DHEA-­hormonet (dehydroepiandrosteron), som bl.a. produserer det mannlige kjønnshormonet testosteron.

Dr. Ken Purvis ved Andrologisk senter i Oslo mener at DHEA virker positivt terapeutisk på potensproblemer. Han påviser at DHEA både virker på lysten til seksualitet og evnen til det samme, mens for eksempel Viagra kun virker på ereksjonsevnen. DHEA blir derfor, av mange, kalt ”sex­hormonet”.

 

6. MEDISINSK BEHANDLING Det blir brukt ulike medisiner i behandling av impotens. Les mer

POTENS Les mer

1. INTRODUKSJON Mannens potens er evnen til ereksjon. Potens er også mannens psykiske evne og lyst til seksuell aktivitet. Les mer

2. PSYKISKE ÅRSAKER Cirka 20 – 30 prosent av alle potensproblemer skyldes psykiske årsaker. Les mer

3. SYKDOMMER, SKADER OG LIVSSTIL Sykdommer som påvirker blodårene kan gi potensproblemer. Les mer

4. MEDISINER KAN PÅVIRKE POTENS Ulike medisiner kan gi psykiske eller fysiske potensproblemer. Les mer

5. PROSTATA Prostata er en liten kjertel hos menn der sædvæsken produseres. Les mer

6. MEDISINSK BEHANDLING Det blir brukt ulike medisiner i behandling av impotens. Les mer

7. ANDRE BEHANDLINGSMETODER Les mer

8. LØSNINGER Les mer

9. KVINNEN OG SEKSUELL LYST Også kvinnen kan oppleve det som uheldig at hennes seksuelle interesse faller med alderen, selv om dette ikke betraktes som et medisinsk problem. Les mer