Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

6. OMEGA FETTSYRER ER SVÆRT VIKTIGE

Både kropp og hjerne trenger byggesteiner for å fungere optimalt.

De viktigste byggestenene i hjernen er omega­-3­ og 6-­fettsyrer. Hele 60 % av hjernens tørrvekt er fett, og halvparten av dette skal være omega­-3.

Mennesket klarer ikke å produsere omega-­3-­fettsyrer, og må derfor få dette gjennom kosten. Selv om det samme gjelder for omega-­6, viser det moderne kostholdet at vi ofte får i oss for mye omega-­6 og for lite omega-­3.

Omega-­3 finnes først og fremst i fet fisk (laks, ørret, makrell, sild, etc.) og i tran. Også i linfrø, hamfrø, valnøtter og rapsolje er det omega-­3.

Svært mange mangler omega­-3-­fettsyrer. Dette gir bl.a. kronisk tretthet, konsentrasjonsvansker, hukommelsesproblemer, mental hyperaktivitet og nedstemthet. Fet fisk og tran er rett og slett hjernemat!

Det kan være krevende å dekke hele næringsbehovet gjennom kostholdet alene. Mange benytter da kosttilskudd som et supplement.

 

 

6. OMEGA FETTSYRER ER SVÆRT VIKTIGE Både kropp og hjerne trenger byggesteiner for å fungere optimalt. Les mer

Energi og overskudd Camilla Romestrand har brukt Vitalica Overskuddspakke i snart 15 år. Med overskudd og styrke til å klare sin krevende hverdag. Les mer

1. HVA BETYR MER ENERGI OG OVERSKUDD? ”Jeg trenger mer energi”, kan vi si. Og reklamen kan love oss at akkurat dette produktet gir mer energi og overskudd. Les mer

2. START MED DETTE Når du nå leser disse sidene, er det kanskje fordi du har behov for mer energi og overskudd. Les mer

3. FYSISK AKTIVITET Fysisk aktivitet er svært viktig for å få energi og overskudd! Les mer

4. KOSTHOLD Ulik mat gir ulik mengde overskudd. Les mer

5. MISFORSTÅELSER I KOSTHOLDET Rett kosthold gjør at hjernecellene kommuniserer godt med hverandre. Les mer

6. OMEGA FETTSYRER ER SVÆRT VIKTIGE Både kropp og hjerne trenger byggesteiner for å fungere optimalt. Les mer

7. UNNGÅ RASKE KARBOHYDRATER Mange har et kosthold med for mye raske karbohydrater (sukker, fin bakst, pommes frites, ris, pasta) og bearbeidet fett. Les mer

8. ROSENROT GIR ENERGI Les mer

9. EN GOD LØSNING Les mer