Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

4. PROTEINETS OPPGAVER

Protein er byggesteinene i alle levende celler.

 

Proteinene står for flere ulike kroppsfunksjoner:
- å bygge opp og vedlikeholde muskler, skjelett, hud og slimhinner, ­
- å transportere oksygen og næringsstoffer i blodet,
- å delta i å bygge opp immunforsvaret.

Gjennom kosthold og ernæring er proteinene kilde til aminosyrer for organismer som ikke kan lage disse selv. Dessuten inngår proteiner som en viktig del av kosttilskudd som vi trenger mot mangelsykdommer og under­ feilernæring.

Aminosyrer er byggesteinene i proteinene som er hektet sammen i lange kjeder som kalles peptider. Disse aminosyrene kan enten brukes som byggesteiner for å bygge opp egne proteiner eller som brensel («drivstoff») i cellene på samme måte som fettsyrer (fra fett) og druesukker (fra karbohydrater). Begge deler er viktige for å kunne utvikle muskelmasse.

Enzymene er kroppens katalysatorer, dvs. slike” som fremskynder en reaksjon. Alle enzymer er proteiner. Ønsker vi derfor å få fremskyndet en reaksjon, for eksempel sterkere eller større muskler som gjør det mulig å få til en enda hardere, raskere eller større reaksjon, vil proteinene være meget viktige under denne muskeloppbyggingen.

 

 

4. PROTEINETS OPPGAVER Protein er byggesteinene i alle levende celler. Les mer

MUSKLER Les mer

1. UTVIKLE OG BYGGE MUSKLER Protein og testosteron spiller viktige roller for utvikling og oppbygging av muskelmasse for menn. Les mer

2. HVA ER MUSKLER En muskel består av vev og muskelceller. Muskulatur er den totale muskelmassen i kroppen. Les mer

3. HVA ER PROTEINER Protein kommer av det greske ordet protos, som tyder ”den første”. Dette viser hvor viktig protein er, både for planter og dyr. Les mer

4. PROTEINETS OPPGAVER Protein er byggesteinene i alle levende celler. Les mer

5. KJØNNSHORMONER OG MUSKLER Kjønnshormonene østrogen og progesteron (kvinnerelaterte) testosteron (mannsrelatert), er også viktige under oppbygging og utvikling av muskler. Les mer

6. TOTALPAKKEN OG MUSKLER Både en organisk og balansert økning i proteinkonsentrasjonen i kroppen og økt produksjon av testosteron. Les mer