Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA

Et sunt kosthold er viktig for å kunne pleie huden best mulig.

Siden vi sjelden får nok næringsstoffer gjennom kostholdet alene, vil det være nødvendig å ta kosttilskudd i tillegg.

Totalpakken fra Vitalica gir byggestener og organiske næringstilskudd.

I tillegg vil det alltid virke positivt å bruke riktige produkter for å rense, pleie og styrke ansikt og kroppshud. Vi anbefaler at du oppsøker hudpleier eller annet fagpersonell for å få hjelp og råd tilpasset din hudtype.

Også frisk luft, trening og sunn livsstil er viktig for å forbedre og styrke en god hud.


 

5. SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA Et sunt kosthold er viktig for å kunne pleie huden best mulig. Les mer

HUD Les mer

1. INDRE OG YTRE HUDPLEIE Ytre pleie av hud er viktig. Men minst like viktig er riktig ernæring og aktiv bruk av kosttilskudd og byggesteiner. Dette kaller vi den indre hudpleie. Les mer

2. HUDENS OPPGAVER Huden er vårt største organ. For en voksen dekker huden over to kvadratmeter og utgjør nærmere 1/6 av samlet kroppsvekt. Les mer

3. HUDPROBLEMER Den ytre helse er tydeligst å oppdage på huden. Men hudproblemer kan også komme uten noen eksakt grunn. Flere hudproblemer skyldes kosthold og livsstil. Les mer

4. BEHANDLING AV HUDPROBLEMER Eksem: ulike kremer kan hjelpe, men ofte kommer eksemen tilbake. Les mer

5. SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA Et sunt kosthold er viktig for å kunne pleie huden best mulig. Les mer

6. VIKTIGE NÆRINGSSTOFFER Kosthold og daglig inntak av nok og riktige næringsstoffer er viktig for å bygge opp og vedlikeholde en vakker hud. Les mer

7. HUDENS HEMMELIGHET Les mer