Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. DHEA­-BYGGESTEINER

Med økt alder avtar vår egen DHEA-­produksjon.

Store forskjeller skjer gjerne med håret etter hvert som vi blir eldre, både i farge, kvalitet, tykkelse, vekst og utseende. Tynnere hår og hårtap er også et økende problem for mange.

Det er en sammenheng mellom fallet i kroppens egenproduksjon av DHEA og svekkelsen av hårkvalitet i farge, tykkelse, vekst, utseende og hårtap.  DHEA-hormonet er opphavet til over 50 andre hormoner, der spesielt de kvinnelige kjønnshormonene østrogen og progesteron og det mannlige kjønnshormonet testosteron er viktige. Det blir nemlig mindre og mindre kjønnshormoner i hårsekkene som igjen bidrar til at håret mer og mer mister sin glans, tykkelse og farge.

Villosa fra Vitalica tilfører kroppen organiske byggesteiner slik at DHEA-produksjonen kan øke igjen. Dette vil så kunne bidra til at det tilkommer mer kjønnshormoner til hårsekkene og dermed en bedring i hårets kvalitet.

 

 

HÅR Les mer

1. HVA ER HÅR? Hår er trådformede utvekster som vokser på huden. Vi skiller mellom velushår og terminalhår. Les mer

2. SVEKKET HÅRKVALITET Det er naturlig at hår faller av i perioder (hårfelling). Les mer

3. YTRE HÅRPLEIE Med ytre hårpleie mener vi hårvask, hårstell, klipp og hårtrim. Les mer

4. INDRE HÅRPLEIE Les mer

5. DHEA­-BYGGESTEINER Les mer

6. SKJØNNHET KOMMER INNENFRA Les mer

7. HJELP TIL ET VAKKERT HÅR Les mer