Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

1. HVA ER OVERGANGSALDEREN?

Overgangsalderen markerer avslutningen på befruktningsdyktig alder.

Kvinnen opplever en gradvis reduksjon i kroppens hormonproduksjon helt til eggcelleproduksjonen og menstruasjonen stopper helt. Denne perioden er vanlig i 40­- eller 50-­årene, men kan forekomme både tidligere og senere. Den har variabel lengde, fra knapt merkbart i noen uker til store belastninger i flere år.

Omtrent halvparten av alle kvinner merker knapt noe som helst mens den andre halvparten har tildels store problemer og belastninger. Noen kvinner må søke medisinsk hjelp fordi plagene er så belastende. Akutte plager skyldes et så kraftig underskudd på egenproduksjonen av kvinnelige kjønnshormoner, at det nærmest gir en abstinensliknende reaksjon.

Gjennom overgangsalderen reduseres kvinnens egenproduksjon av de kvinnelige kjønnshormonene østrogen og progesteron. Etter overgangsalderen blir nivået av østrogen redusert til en tiendedel av hva det var før overgangsalderen. Nivået av egenprodusert progesteron faller så langt at det nesten ikke er mulig å måle nivået etter overgangsalderen.

 

 

1. HVA ER OVERGANGSALDEREN? Overgangsalderen markerer avslutningen på befruktningsdyktig alder. Les mer

OVERGANGSALDER FOR KVINNER Les mer

1. HVA ER OVERGANGSALDEREN? Overgangsalderen markerer avslutningen på befruktningsdyktig alder. Les mer

2. HVA ER MENOPAUSEN? Menopausen er den dagen da en kvinne avslutter siste menstruasjon. Les mer

3. VANLIGE SYMPTOMER En kvinne som er plaget under overgangsalderen, har en hormonell ubalanse som kan føles belastende. Les mer

4. BEHANDLINGSFORMER Overgangsplagene kan være så belastende at en søker medisinsk hjelp. Les mer

5. BRUK AV SYNTETISK ØSTROGEN Les mer

6. HVORFOR ER DETTE SÅ VANSKELIG? Kvinnerelaterte sykdommer og lidelser betraktes ofte med en lavere status enn de mer mannsrelaterte. Les mer

7. VITA FEMININ Alternativ medisin tilbyr ulike naturpreparater og/ eller behandlingsmetoder mot overgangsplager. Les mer