Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

5. KJØNNSHORMONER OG MUSKLER

Kjønnshormonene østrogen og progesteron (kvinnerelaterte) testosteron (mannsrelatert), er også viktige under oppbygging og utvikling av muskler.

Testosteron er et androgent steroidhormon som produseres i testiklene og i binyrebarken hos menn og kvinner. Androgent betyr at det enten produserer eller stimulerer til utvikling av mannlige kjønnskarakteristika (maskulinisering).

Steroidhormon vil si et steroid som fungerer som et hormon. De naturlige steroidhormonene dannes av kolesterol.

Testosteron er det dominerende androgenet hos menn og stimulerer til utvikling av ulike karaktertrekk relatert til det mannlige kjønn. Eksempler på dette er vekst av de mannlige kjønnsorganene, stemmeskiftet i puberteten, økt muskelmasse hos menn, samt utvikling av skjegg og andre kroppshår. Testosteron spiller også en viktig rolle for normal seksualfunksjon og ereksjon.

Det er derfor viktig med inntak av proteiner og utvikling av testosteron for alle som skal bygge muskelmasse, dog innen balanserte og forsvarlige rammer.

 

5. KJØNNSHORMONER OG MUSKLER Kjønnshormonene østrogen og progesteron (kvinnerelaterte) testosteron (mannsrelatert), er også viktige under oppbygging og utvikling av muskler. Les mer

MUSKLER Les mer

1. UTVIKLE OG BYGGE MUSKLER Protein og testosteron spiller viktige roller for utvikling og oppbygging av muskelmasse for menn. Les mer

2. HVA ER MUSKLER En muskel består av vev og muskelceller. Muskulatur er den totale muskelmassen i kroppen. Les mer

3. HVA ER PROTEINER Protein kommer av det greske ordet protos, som tyder ”den første”. Dette viser hvor viktig protein er, både for planter og dyr. Les mer

4. PROTEINETS OPPGAVER Protein er byggesteinene i alle levende celler. Les mer

5. KJØNNSHORMONER OG MUSKLER Kjønnshormonene østrogen og progesteron (kvinnerelaterte) testosteron (mannsrelatert), er også viktige under oppbygging og utvikling av muskler. Les mer

6. TOTALPAKKEN OG MUSKLER Både en organisk og balansert økning i proteinkonsentrasjonen i kroppen og økt produksjon av testosteron. Les mer