Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


<< Tilbake til Biblioteket

10. ANTIOKSIDANTER OG KREFT

Antioksidanter beskytter cellene i kroppen vår mot frie radikaler.

Frie radikaler er skadete oksygenmolekyler som vi enten produserer selv eller som omgivelsene skaper. Frie radikaler kan blant annet føre til kreft.

Mennesket kan håndtere et visst nivå med frie radikaler. Men blir det for mye, kan dette skade oss, blant annet arvestoffet vårt, DNA. Dette kan gi mutasjoner (plutselige endringer i et gen eller kromosom). For mange mutasjoner kan gi kreftceller. Røyking, forurensning, stress og stråling øker kroppens egenproduksjon av frie radikaler. Gjennom kosthold og kosttilskudd, vil vi kvalitetssikre økt mengde antioksidanter som vi tar til oss.

 

 

10. ANTIOKSIDANTER OG KREFT Antioksidanter beskytter cellene i kroppen vår mot frie radikaler. Les mer

KREFT Les mer

1. KREFT, EN INNLEDNING Les mer

2. HVA ER KREFT? Kreft er enkelt forklart ulike kroppsceller som formerer seg uten mål og meining. Cellene ”løper løpsk”. Les mer

3. KVINNERELATERTE KREFTTYPER Den vanligste formen for kreft hos kvinner er i brystkjertelen. Cirka 23 % av alle kreftforekomster hos kvinner skjer i brystkjertelen. Les mer

4. MANNSRELATERTE KREFTTYPER Den vanligste formen for kreft hos menn er i prostatakjertelen. Les mer

5. KVINNERELATERTE KREFTSYMPTOMER Les mer

6. MANNSRELATERTE KREFTSYMPTOMER Les mer

7. VIKTIG MED LEGEKONTROLL Det er liten sjanse for at en har kreft. Etter at vi passerer 40 år, øker imidlertid risikoen noe. Les mer

8. HVA ER DHEA? Les mer

9. DHEA OG KREFT DHEA deltar aktivt i å forhindre utviklingen av og omfanget av en rekke typer kreft. Les mer

11. TOTALPAKKEN For å forebygge og bremse utviklingen av kreft, kan totalpakken være et viktig bidrag. Les mer

10. ANTIOKSIDANTER OG KREFT Antioksidanter beskytter cellene i kroppen vår mot frie radikaler. Les mer