Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Ordinær pris kr 798,- Bestill Totalpakken i dag og få halv pris på første pakke. ,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Totalpakken

Organiske byggesteiner og næringstilskudd.

Totalpakken

Selv om vi lever sunt og sørger for et variert kosthold, er det en utfordring og vanskelig å vite om du får i deg nok og de riktige næringsstoffene og byggestenene hver dag.

Totalpakken er alt i ett med to bokser: Villosa og Multi+. Det trengs ofte mange ulike produkter for å dekke det samme.

Totalpakken er produsert i Norge med norsk resept tilpasset norsk klima.

Villosa: Inneholder byggestener fra wild yams-planten Dioscorea Villosa. Byggestenene omdannes til det svært viktige DHEA-hormonet i binyrene.

Multi+: Daglig inntak av vitaminer, mineraler, proteiner og omega fettsyrer er viktig. Multi+ bidrar til dette sammen med en sunt og variert kosthold. Multi+ dekker også anbefalt dagsdosering av den svært populære urten rosenrot, et velkjent og effektivt adaptogen.