Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Bestill Totalpakken i dag og få halv pris på første pakke. Kun kr 149,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Totalpakken

Organiske byggestener og næringstilskudd.

TotalpakkenSelv om vi lever sunt og sørger for et variert kosthold, kan det være vanskelig å vite om du får i deg de riktige næringsstoffene hver dag.

Totalpakken er alt i ett med to bokser: Villosa og Multi+.

Villosa: Inneholder byggestener fra wild yams-planten Dioscorea Villosa.

Multi+: Daglig inntak av vitaminer, mineraler, proteiner og omega fettsyrer er viktig. Multi+ kan være et godt bidrag sammen med en sunt og variert kosthold.

 

Bestill Totalpakken i dag og få halv pris på første pakke.
Kun kr 149 ,-

(Ordinær pris kr 298,-)