
i gatene og roper store, veldig sinte ord!"
Publisert den 02.03.2021 av Terje Nilsen
Hadde det vært så vel, kjære Christian på 7 år!
Sannheten er at anti-oksidanter er noe helt annet enn det.
Antioksidanter er kjemiske stoffer som beskytter mot eller senker hastigheten på oksidasjonen av andre kjemiske stoffer.
I ernæringen er dette stoffer i maten som antas å kunne hindre skadelig oksidasjon i kroppen, for eksempel oksidasjoner som skader cellemembranen eller cellenes DNA. Slike skader på cellene kan i sin tur føre til flere alvorlige lidelser og sykdommer.
Antioksidanter kan både forekomme naturlig i matvarer, eller de kan være tilsatt (tilsetningsstoffer). Eksempler på matvarer med mye antioksidanter er bær, enkelte frukter og mange grønnsaker. Viktige antioksidanter i kostholdet er E-vitamin, A-vitamin, beta-karoten og C-vitamin.
Selv om vi kan få i oss mange antioksidanter naturlig i kostholdet, er det alltid lurt å bruke et naturlig kosttilskudd som en ekstra sikkerhet på at vi får i oss nok antioksidanter hver dag.
Multi+ er et slikt rent, norskprodusert og organisk kosttilskudd som sammen med Villosa, utgjør den komplette totalpakken som vi alle trenger hver dag.
Les mer om totalpakken og vurder første uforpliktende pakke til halv pris her: https://vitalica.no/totalpakke...