Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Ordinær pris kr 498,- Du får første pakke til kr 249,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Vita Maskulin

Byggesteiner til mannen for hormonell balanse.

DHEA-hormonet er opphavet til over 50 andre hormoner i kroppen, bl.a. det mannlige kjønnshormonet testosteron.

Dette hormonet faller imidlertid med alderen.

Mindre DHEA betyr mindre testosteron.

Dette er noe av belastningen knyttet opp til overgangsalder for menn. For også menn har overgangsalder og kan ha plager med dette (les mer om mannens overgangsalder som eget emne i vårt bibliotek). Vita Maskulin gir byggestener som gjør at DHEA-produksjonen kan øke igjen og så i sin tur øke produksjonen av testosteron. Dermed vil Vita Maskulin kunne bidra til en lindring hvis mannen opplever hormonell ubalanse, bl.a. i forbindelse med overgangsalder. Og dette kan skje naturlig og helt uten bivirkninger.