Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Du får første pakke til kr 249,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Vita Maskulin

Balansen mellom kroppens ulike hormoner viktig for å finne tilbake til mannen.

For å forstå verdien av Vita Maskulin kan du tenke deg tilbake til den gangen kroppen selv lagde nok testosteron, særlig i 20-årsalderen. Merker du forskjell på da og nå?  

Vita Maskulin kan:

  • gi mer testosteron
  • hjelpe gjennom ”40-årskrisa” (mannens overgangsalder)
  • ha positiv effekt på virilitet og potens
  • bidra til økt energi

Omtrent halvveis i livet mister menn mer og mer potens og energi. Det kan være fint å forstå at løsningen ikke er en motorsykkel, sportsbil eller andre dyre leketøy! Heller ikke nye hobbyer eller krumspring du knapt visste du kunne finne på.

Mange av disse påfunnene har sin forklaring i kroppens merkbare fall i egenproduksjon av det mannlige kjønnshormonet testosteron.

Virkestoffet i Vita Maskulin, Diosgenin, kommer fra røttene til planten Dioscorea Villosa som tilhører plantefamilien Wild Yam.

 

Du får første pakke til kr 249 ,-

(Ordinær pris kr 498,-)