Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Du får halv pris på første pakke: kr 249,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Villosa

Organiske byggesteiner for hormonell balanse.

Villosa: Inneholder diosgenin, som er byggesteiner fra røttene til wild yams-planten Dioscorea Villosa.

Byggesteinene omdannes til det viktige DHEA-hormonet som produseres i binyrene.

DHEA-hormonet er opphavet til over 50 andre hormoner i kroppen, bl.a. kjønnshormonene østrogen, progesteron og testosteron.

Kroppen produserer stadig mindre DHEA med alderen, og dermed blir det også mindre av de over 50 hormonene som DHEA er opphavet til.

Dette er derfor et betydelig aldringstegn.

Men Villosa kan bidra til å bremse litt på denne aldringsprosessen, slik at vi kan bedre mulighetene til mest mulig livskvalitet i aldringsprosessen.

Villosa kan bestilles separat her eller under presentasjonen av Totalpakken der Villosa, sammen med Multi+, inngår i det som omtales som den komplette kosttilskuddspakken.

 

Du får halv pris på første pakke: kr 249 ,-

(Ordinær pris kr 498,-)


Motta pakken rett hjem i postkassen - Ingen bindingstid!