Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Bestill i dag og få 50% rabatt på første pakke, kun kr 329,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Relax Naturell

Med Appelsinekstrakt, Humle, Pasjonsfrukt, Legestokkrose og Havre.

 

I vårt moderne samfunn stilles det store krav til oss når det gjelder å mestre konflikter og psykiske utfordringer. Dette kan føre til stress som igjen kan brenne oss ut, såkalt negativt stress. Det finnes mange symptomer på negativt stress: misbruk av medisiner, narkotiske stoffer eller alkohol, brystsmerter, ukontrollerte humørsvingninger, endret sexlyst og impotens, hjertebank, magesmerter og diarè, redusert matlyst, manglende konsentrasjon, nakke- og ryggsmerter, spenningshodepine og migrene, økt svetteproduksjon, søvnproblemer og innsovningsproblemer, ubegrunnet angst, uregelmessig menstruasjon.

Hvis en lever med negativt stress i det daglige, kan aktiv avslapning være en effektiv måte å bekjempe stresset på. Relax Naturell kan bidra til denne aktive avslapningen, uten å være vanedannende eller inneha bivirkninger. Relax Naturell inneholder urtene Humle, Pasjonsfrukt, Legestokkrose, Spirulina og Havre foruten det patenterte cistrusekstraktet.


Bestill i dag og få 50% rabatt på første pakke, kun kr 329 ,-

(Ordinær pris kr 658,-)