Bestill nå, få halvpris på første pakke!

,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Om Vitalica

VITALICA er et 100 % norsk firma.

VITALICA er et 100 % norsk firma. Både reseptutvikling, produksjon, kundekontakt og all drift skjer i Norge. Dermed bygger VITALICA all kunnskap på norske forhold, både når det gjelder marked, mennesketyper, klima og regler.

VITALICA tilbyr utvalgte helsekostprodukter. Med stor konsentrasjon på få produkter, kan VITALICA hele tiden ligge i front når det gjelder kunnskap, utvikling og presentasjon innen sitt felt.

VITALICA omsetter sine produkter i direkte kontakt med kundene. Dette gir kundene den beste kjennskap, trygghet og kunnskap og ofte bedre enn om produktene hadde vært omsatt gjennom telefonsalg, dagligvarebransje eller helsekostkjeder. Dessuten gir dette også en bedre pris for kundene.

VITALICA betrakter sine kunder enkeltvis og ikke som en av mange. Dermed vil hver og en få den oppfølging og hjelp han eller hun måtte trenge, både i faglige og i praktiske spørsmål. VITALICA er konstant i utvikling, men blir i dag sett på som en ledende aktør i sitt marked.

VITALICA holder til i moderne lokaler i Ørsta på Sunnmøre.

 

Header-bilde