Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Du får halv pris på første pakke: kr 249,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Multi+

Komplett organisk næringstilskudd med rosenrot

De fleste ernæringsspesialister innser at vi neppe klarer å opprettholde et forsvarlig næringsinntak gjennom kostholdet alene og anbefaler derfor ekstra næringstilskudd. Dermed sikrer vi at kroppen får nok vitaminer, mineraler og omega fettsyrer hver dag.

Multi+ bidrar til dette sammen med en sunt og variert kosthold.

Multi+ dekker også anbefalt dagsdosering av den svært populære urten rosenrot, et velkjent og effektivt adaptogen.

Multi+ kan bestilles separat her eller under presentasjonen av Totalpakken der Multi+, sammen med Villosa+, inngår i det som omtales som den komplette kosttilskuddspakken.

 

Du får halv pris på første pakke: kr 249 ,-

(Ordinær pris kr 498,-)


Motta pakken rett hjem i postkassen - Ingen bindingstid!