Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Du får halv pris på første pakke: kr 199,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Derma Sunn Hud

Sunn og vakker hud med kollagen, betakaroten og vitamin C

Huden er vårt største organ og beskytter kroppen mot ytre påvirkninger. Det er derfor viktig å ta vare på huden hele livet. Selv med sunn livsstil og sunt kosthold, kan huden trenge ekstra drahjelp, spesielt etter hvert som vi blir eldre. Huden fornyes kontinuerlig, men prosessen går saktere med alderen. Dermed blir huden tynnere og holder ikke lenger like godt på fuktigheten.

Derma Sunn Hud inneholder Kollagen, Betakaroten og Vitamin C.

Kollagen: Kollagen styrker og strammer opp huden. Produksjonen av kollagen avtar med alderen. Å holde kollagenproduksjonen i gang er derfor viktig for å holde huden ung og frisk.

Betakaroten er et pro-vitamin som omdannes til vitamin A i kroppen. Betakaroten kan bidra til å vedlikeholde en sunn hud, beskytte mot solbrenthet og hudskader fra UV-stråler, bidra til brunere hud og at huden tåler sol bedre.

Vitamin C hjelper kroppen til å produsere mer kollagen som igjen har betydning for hudens normale funksjoner. I tillegg vil dette ha betydning for den normal funksjonen til blodkar, knokler, brusk, tannkjøtt og tenner.

 

Du får halv pris på første pakke: kr 199 ,-

(Ordinær pris kr 398,-)


Motta pakken rett hjem i postkassen - Ingen bindingstid!