Bestill nå, få halvpris på første pakke!

Du får første pakke for bare kr 279,-

Ja, jeg har lest og er over 18 år.

Vitalica garanterer for at du til en hver tid får den produktkvalitet, den informasjon og den kundeservice som du er forespeilet. Vi garanterer også at vi skal strekke oss så langt som mulig, om ønskelig.

Det er enkelt og trygt å bli kunde og bli værende kunde hos oss i Vitalica. Det er også enkelt å melde seg ut om du måtte ønske det, men det må også stilles noen betingelser til deg som kunde: 

Du må være minst 18 år for å kunne bestille hos Vitalica.

Det er kun mulig å bestille en prøvepakke per person per gang. Ønsker du flere produkter, bestiller du neste prøvepakke når du har blitt registrert med ordinær pakke på det forrige produktet, dvs. når første ordinære faktura på første produkt er betalt.

Du kan ikke komme tilbake og bestille samme prøvepakke senere når du allerede har mottatt en prøvepakke av det aktuelle produktet.

Når du har bestilt prøvepakken, blir du oppført som abonnent. Gir du oss ikke beskjed, mottar du da neste pakke som presisert på bestillingen og i prøvepakken.

Om du ikke ønsker å abonnere, gir du oss beskjed innen 14 dager etter at du fikk prøvepakken.

Faktura med forfall per 14 dager følger alle pakker.


Adipo Naturell

Adipo Naturell kan bidra til å dempe sultfølelsen og øke forbrenningen!

Med sin kombinasjon av chili, bringebærketon og organisk krom kan Adipo Naturell: 

  • Bidra til en mer effektiv og riktig slankeprosess
  • Øke forbrenningen
  • Dempe søtsug og sultfølelse
  • Starte mentale og fysiologiske reaksjoner ved vektreduksjon
  • Bidra til både å redusere og stabilisere vekten
  • Går du på diett, kan Adipo Naturell gjøre det lettere å gjennomføre slankekuren

Sentralt i Adipo Naturell finner du bringebærketon som kan frigjøre hormonet adiponektin. Hos overvektige mennesker lagres dette hormonet i fettvevet, mens hos slankere mennesker går hormonet i blodbanen.

Adipo Naturell kan altså «narre» kroppen til å tro at den er slankere enn den egentlig er og sette i gang en helhetlig slankeprosess, både psykisk, psykosomatisk og fysisk.

Når hormonet adiponektin har kommet ut i blodbanene starter den konkrete arbeidsoppgaven: Å forbrenne fett. Dette skal da kunne skje uten den vanlige bivirkningen, nemlig at appetitten øker.


Du får første pakke for bare kr 279
(Ordinær pris kr 558,-)